:

вторник, 18 февраля 2014 г.

Компанія Amazon готує ідею  все про випуск власного смартфона, ось тільки для цього у неї немає ні досвіду, ні виробничих потужностей. Зрозуміло, що їй буде потрібно сторонній виробник, але кого вона вибере ? Згідно з останніми чутками, мобільники для інтернет -гіганта зробить сама компанія
 HTC.
З’явилася сьогодні інформація свідчить, що Amazon випустить свої смартфони ближче до кінця поточного року. Нашому увазі буде представлено відразу три моделі, хоча ще минулого тижня розмова йшла про дует. Загалом, плутанина все міцніє, і такими темпами через пару тижнів Amazon припишуть розробку двох десятків мобільних апаратів. Жарт, звичайно, але все ж і таке можливо — фантазія у деяких людей безмежна.
Отже, що ми знаємо про нові комунікаторах від Amazon ? Та нічого, власне — всі відомості про них до цих пір залишаються таємницею, так що може статися так, що їх і зовсім не існує. З іншого боку, Amazon вже давно пора вийти на відповідний ринок, адже з планшетами вона з’явилася дуже вчасно. Правда, невідомо, чи варто пропонувати відразу три моделі на вибір — такий підхід може виявитися помилковим. На прикладі Apple відмінно видно, що якщо випустити один телефон, всі його куплять, а коли даєш споживачеві вибір, одна з моделей завжди залишається незатребуваною.
Йдеться про даремне iPhone 5c, який майже нікому не потрібен через високу ціну і слабких характеристик. Можливо, Amazon дійсно представить свої новинки в цьому році, і HTC, добре зарекомендувала себе в якості виробника смартфонів, допоможе їй прокласти собі шлях до успіху в цій сфері.

Комментариев нет:

Отправить комментарий