:

среда, 19 февраля 2014 г.

25 березня HTC презентує свій головний флагманський смартфон 2014 року

Компанія HTC оголосила дату презентації свого нового смартфону з подвійним модулем камери. Кодова назва пристрою - M8.
Генеральний директор HTC Пітер Чоу
Сьогодні тайванська компанія HTC назвала дату презентації свого нового смартфону із кодовою назвою M8 – головного флагмана компанії на 2014 рік.
Анонс найпотужнішої моделі HTC відбудеться 25 березня одночасно у Нью-Йорку та Лондоні. Остаточна офіційна назва моделі залишається невідомою.
Минулого тижня у мережі з'явилися перші неофіційні фото нової флагманської моделі HTC M8.
Смартфон стане наступником минулорічної успішної моделі HTC One. За даними, які оприлюднило видання  Phonearena, пристрій, як і попередній флагман, матиме алюмінієвий корпус, експериментальну камеру UltraPixel і фронтальні стерео-динаміки.
Із посиланням на інсайдерську інформацію видання Phonearena повідомило, що смартфон матиме дисплей діагоналлю щонайменше 5 дюймів і роздільною здатністю 1080x1920 пікселів.
Однак головною особливістю "флагману року" стане основна камера із подвійним модулем:
Подвійний модуль камери вперше з'явиться на масовому пристрої, не призначеному для створення 3D-фотографій. Нова технологія дозволить створювати цікаві ефекти зйомки, зокрема, видаляти певні об'єкти з фотографії. Видання зазначає, що сенсор повинен покращити фокусування камери і загальну якість знімків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий