:

среда, 19 февраля 2014 г.

У 2014 році HTC випустить лінійку дешевих смартфонів від $150 до $300

Тайванська компанія HTC планує випускати дешевші смартфони, щоб успішно конкурувати з Apple та Samsung.
Тайванський виробник смартфонів HTC повідомив, що у 2014 році випустить нову лінійку смартфонівнижньої та середньої цінової категорії. Як повідомляєReuters, завдяки їхнім продажам компанія планує повернутися до прибутковості і збільшити частку ринку.

Фінансовий директор компанії Чіалін Чан заявив, що HTC цього року випускатиме смартфони вартістю від $150 до $300, але не планує виробляти бюджетні моделі. За його словами, у 2014 році завдяки новій лінійці пристроїв HTC очікує збільшення прибутків.
Голова ради директорів HTC Шер Вонг наголосила, що компанія змінить свою стратегію: "Нашою проблемою минулого року було те, що ми зосередилися на флагманських моделях. Через це ми втратили значну частку ринку смартфонів середнього цінового діапазону".
Впродовж двох останніх років продажі компанії падали через зростанняконкуренції з Apple та Samsung. Сьогодні компанія оприлюднила звіт, у якому йдеться, що у порівнянні з минулорічним показником продажі HTC знизилися на 38% - до $319,23 млн. У березні цього року компанія повинна представити новий флагман HTC M8.

Комментариев нет:

Отправить комментарий